Miksi? En ole oikein varma, en osaa kirjoittaa. En ole koskaan osannut. Onko tarkoituksena ainoastaan kirjoittaa omista sairauksista ja helpottaa oloa, vai auttaa muita... toivottavasti molempia. Tai mitä tahansa mieleen tulee (ajatuksia, uusia kokeiluja). Ehkä myös aktivoida itseään, koitan jotenkin yhdistää aiheeseen liittyviä valokuvia (mikäli osaan) ja samalla herätellä vanhaa harrastusta joka on jäänyt taas täysin unholaan, eli valokuvaamista. Tässä muutama fakta blogin pitäjästä.

32-vuotias mies Lappeenrannasta.

Diagnosoidut sairaudet:

  • Vakava sosiaalisten tilanteiden pelko
  • Yleistynyt ahdistuneisuushäiriö
  • Persoonallisuushäiriö

Lisäksi on masennusta, jätin sen aikoinaan kertomatta mielenterveystoimistossa. Yksinkertaisesti en tahtonut, että minulle aletaan taas syöttämään (tai ainakin yrittää syöttää) SSRI- tai SNRI-lääkkeistä. Nykyinen Lyrica (150mg+225mg) ja Rivatril (0,5mg 1-3 kertaa vuorokaudessa) toimii edes jotenkin ja ei aiheuta mainittavia sivuoireita, en ainakaan huomaa itse juurikaan sellaisia :P

Olen myös kiinnostunut lukuisista vaihtoehtoisista hoitomuodoista (luontaistuotteista, meditoinnista, rentoutusharjoituksista jne.)

Koitan jotain jaaritella tänne jatkossa, ja mielellään otan vastaan kommentteja ihmisiltä, joilla on samanlaisia vaivoja ja oireita... ehkä voimme jakaa tietoa kohti parempaa huomista :)